Kilpailuihin ilmoittautuminen

Valmentajat päättävät mihin kisoihin ja sarjoihin seura osallistuu. Kilpailuilmoittautumisia voi olla useampi auki kerralla, joten katsothan tarkkaan, että ilmoittaudut oikeaan kilpailuun/kilpailuihin, joita valmentaja on sinulle ehdottanut. Täytä ilmoittautuminen vain jos olet osallistumassa valmentajan ehdottamaan kilpailuun.

Ilmoittautuminen kilpailuun

Ilmoittautuminen kilpailuun on luistelijan perheen vastuulla ja tulee tehdä määräaikaan mennessä alla olevalla ilmoittautumislomakkeella.
Määräajan umpeuduttua ilmoittautumista ei voi enää tehdä.

Mikäli järjestävän seuran kilpailuun osallistuu paljon luistelijoita, voi järjestävä seura tehdä karsintaa suuren ilmoittautujamäärän takia. Seura varaa itselleen oikeuden perua kilpailuihin osallistumisen, mikäli ilmoittautuneita tulee liian vähän. Kilpailun järjestävän seuran lähetettyä kisavahvistuksen, kisaan päässeiden luistelijoiden nimet julkaistaan kilpailukalenterissa. Käythän tarkistamassa tilanteen kilpailukalenterista. Erillistä vahvistusta kisaanpääsystä ei lähetetä sähköpostitse.

lmoittamisen peruuttaminen

Jos luistelija ei esimerkiksi sairastumisesta johtuen voikaan kilpailla, siitä tulee ilmoittaa pikaisesti kilpailuvastaavalle (Tuija Uosukainen vtl.kilpailut@gmail.com)  ja valmentajille. Peruutettavasta luistelijasta tulee toimittaa järjestävälle seuralle sairaustodistus.