Tehopäivään 21.10.2021 ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Tehopäivään sulkeutuu 7.10.2021

Kilpa- ja kehitysryhmien luistelijoille järjestetään tehopäivä syyslomaviikon torstaina 21.10.2021 Nummelan jäähallissa.

Luistelijat jaetaan valmentajien toimesta ryhmiin taitotason perusteella ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Valmentajina jääharjoituksissa toimivat Aleksandr Baidukov ja Anna Tsygankova Vihdin Taitoluistelijoista ja Lumikki Mäki Tuusulan Luistelijoista.

Tehopäivän hinta on  90 €.

Hintaan sisältyy 2-3 x jäätä, 2 x oheiset ja lounas.

Tehopäivän jääharjoitukset koostuvat monipuolisesti luistelun eri osa-alueista ja oheisissa painotetaan lajia tukevia harjoitteita.

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli luistelija joutuu sairastumisen takia perumaan osallistumisensa, pyydetään häntä toimittamaan lääkärintodistus, jolloin tehopäivän osallistumismaksusta palautetaan 30€:n toimistokulujen ylittävä osuus.

Luistelijalla tulee olla voimassa oleva riittävä tapaturmavakuutus, joko oman vakuutusyhtiön kautta tai STLL:n kilpailupassi, joka sisältää tapaturmavakuutuksen.

Tehopäivässä on valvoja järjestävän seuran puolesta.

Seura pidättää oikeuden tehopäivää koskeviin muutoksiin.

Tehopäivän osallistumismaksu laskutetaan osalllistujilta ilmoittautumisen jälkeen ja se tulee olla maksettuna ennen tapahtumaa.

HUOM. Tehopäivään on rajallinen osallistujamäärä.

Tervetuloa tehopäivään Nummelan Jäähalliin!

Kuoppanummentie 22, 03100 Nummela