Liikuntaleikkikoulu, Uutta

Liikuntaleikkikoulussa eli liikkarissa on jumppaharjoitus kerran viikossa lauantaisin.

- 3-4 vuotiaat la klo 9.40-10.20 Painisalissa (jäähallin viereinen rakennus)

- 5-6 vuotiaat la klo 12.00-12.45 Kuoppanummenkoulun kamppailusalissa.

Aikataulu on aina hyvä tarkistaa mahdollisten muutosten osalta täältä.

Jos haluat ensin tulla mukaan kokeilemaan, voit kokeilla ryhmässä yhden kerran maksutta, otathan tällöin yhteyttä vtl.myclub@gmail.com

HINTA

1 jumppa/vko
Syyskausi 50€/ Kevätkausi 50€
+ jäsenmaksu 30€, voimassa koko kauden

ILMOITTAUTUMISET >>

Vihdin Taitoluistelijoilla on liikuntaleikkikoulu sekä 3-4 vuotiaille että 5-6 vuotiaille. Tähän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.

Liikuntaleikkikoulun toiminta tukee lasten liikunnan perustaitojen oppimista ennen lajitaitoja. Liikuntaleikkikoulussa hyödynnetään ohjaajien vahvaa taitoluisteluosaamista mm. kehonhallinnan, tasapainon ja esiintymisen kautta.

Liikuntaleikkikoulu kokoontuu kerhomuotoisesti kerran viikossa.

Liikuntaleikkikoulu on suunnattu erityisesti lapsille, jotka aloittelevat omaa liikuntaharrastustaan ja haluavat kokeilla monipuolisesti erilaisia liikuntamuotoja. Liikuntaleikkikoulun tarkoitus, mahdollistaa liikunnan monipuolinen harrastaminen ja edistää koko perheen liikkumista.

Liikuntaleikkikoulussa ei ole jääharjoituksia, vaan  jumppaharjoitus kerran viikossa lauantaisin.

Liikuntaleikkikoulu sopii hyvin myös luistelukoululaisille tai tähdille lisäharjoitukseksi. Liikuntaleikkikoulu alkaa viikolla 37 ja kestää toukokuulle asti.