Luistelukoulut

lauantaisin klo 10.45-11.30.
      ja/tai
tiistaisin klo 17.00-17.45.

Valitse lapsellesi/perheellesi sopivin harjoituspäivä ilmoittautumisen yhteydessä tai molemmat päivät.

Luistelukoululaisilla 2 ilmaista kokeilukertaa.

Jos haluat ensin tulla mukaan kokeilemaan luistelua,
ota ensin yhteyttä vtl.luistelukoulu@gmail.com

HINTA

1 jää/vko
Syyskausi 120€/ Kevätkausi 120€

2 jäätä/vko
Syyskausi 220€/ Kevätkausi 220€

+ jäsenmaksu 30€, voimassa koko kauden

ILMOITTAUTUMISET >>

Milloin luistelu alkaa / otamme uusia luistelukoululaisia

Luistelukoulun harjoitteluun pääsee parhaiten mukaan kauden alussa syys- tai tammikuussa, mutta harrastuksen voi aloittaa myös kauden jo alettua.

Kesken kauden voi olla helpointa aloittaa harjoittelu suosituilla lyhytkursseilla; perhe- tai miniluistelukoulussa.

Kyselyt vtl.luistelukoulu@gmail.com

Tervetuloa Vihdin Taitoluistelijoiden iloiseen luistelukouluun!

Vihdin Taitoluistelijoiden Luistelukoulussa voivat aloittaa harrastuksen kaikki luistelusta kiinnostuneet 3-7-vuotiaat lapset, sekä tytöt, että pojat.

Pienten lasten luistelukoulussa luistelijat jaetaan pienryhmiin taitotason mukaan, sopiva ryhmä katsotaan ensimmäisten luistelukertojen aikana. Jokaisella pienryhmällä on aina oma pysyvä ohjaaja ja hänen apunaan apuohjaajia. Luistelukoulussa pyrimme siihen, että luistelija harjoittelee koko kauden samassa tutussa ryhmässä, mutta taitojen kehittyessä hänellä on mahdollisuus siirtyä edistyneempään ryhmään myös kauden aikana.

Luistelukoulussa opetellaan luistelun perustaitoja:

• pystyssä pysymistä
  • turvallista kaatumista
  • eteen- ja taaksepäin luistelua
  • liukumista, jarruttamista
  • pyörimistä ja pieniä hyppyjä

Apuna käytetään erilaisia leikkejä, välineitä, musiikkeja ja mielikuvia. Luistelun ohella opitaan myös monia tärkeitä elämän perustaitoja, kuten ryhmässä olemista, sääntöjen noudattamista, ohjeiden kuuntelemista ja toisten huomiointia.

Luistelukoulusta luistelija voi perustaidot opittuaan siirtyä jatkamaan harrastusta seuramme kehitys-, harrastaja- tai kilparyhmiin. Luistelukoulun jälkeen jokaiselle lapselle etsitään sopiva ryhmä seurastamme, harrastusta voi halutessaan jatkaa vaikka aikuiseksi saakka!