Valmentajakoulutus

STLL:n koulutusjärjestelmä
Lähde: www.stll.fi/koulutus

STLL kouluttaa monipuolisesti

-tarjolla yli 500 opiskelutuntia!

 

Oman luistelu-uran tai aktiivisen harrastuksen jälkeen moni jatkaa taitoluistelun parissa ohjaajana, valmentajana, tuomarina tai aktiivihenkilönä seurojen toiminnassa.

Oma luistelutausta luo pohjan ohjaamiselle, valmentamiselle ja tuomaroinnille. Oman luistelutaustan tueksi Suomen Taitoluisteluliitto tarjoaa monipuolista koulutusta, johon voivat osallistua kaikkia ohjaamisesta kiinnostuneet. Taitoluisteluliiton ohjaajat ja valmentajat aloittavat kouluttautumisensa Luistelun ohjauksen perusteet –kurssilta ja jatkavat siitä eteenpäin kukin tarpeidensa ja kiinnostuksensa mukaan. Valmentajat voivat edetä aina III-tasolle asti, jolloin tarjolla on yli 500 opiskelutuntia. III-tason jälkeen voi vielä jatkaa ammatillisen koulutuksen parissa. Taitoluisteluliitto tarjoaa koulutusta seuraavilla osa-alueilla:


• Ohjaajakoulutus
• I – III tason valmentajakoulutus

• Ammatillinen koulutus (Valmentajan ammattitutkinto VAT ja Valmentajan erikoisammattitutkinto VEAT)

• Virike- ja täydennyskoulutus
• Kunto- ja terveysliikunnan liikuttajatutkinto

• Tuomarikoulutus

Lähde: https://www.stll.fi/liitto/koulutukset/

 

Kaikki Vihdin Taitoluistelijoiden valmentajat ovat STLL:n ja ESLU:n kouluttamia, pitkään lajin parissa toimineita alansa ammattilaisia!

 

 

SLU tarjoaa lisäkouluttautumismahdollisuuksia!

Taitoluisteluliiton koulutusten lisäksi ohjaajat voivat kouluttautua SLU:n kursseilla, ja monet aluejärjestöjen kursseista ovatkin esitietovaatimuksina Taitoluisteluliiton kursseille.
 

Svolin koulutustarjonnalla lisäarvoa valmentamiseen!

Myös Suomen Voimisteluliitto, Svoli tarjoaa paljon taitoluisteluvalmentajille soveltuvaa koulutusta