Tue maksutta Vihdin Taitoluistelijoita ja ilmoittaudu kannustajaksi

Vihdin Taitoluistelijat ja Suur-Seudun Osuuskauppa SSO käynnistivät Kannustajat-yhteistyön kaudella 2016-2017 ja yhteistyö jatkuu myös kaudella 2018.

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n asiakasomistajana liityt helposti ja vaivattomasti  Vihdin Taitoluistelijoiden Kannustajaksi.

SSO maksaa tukea Vihdin Taitoluistelijoille sen perusteella, paljonko kaikille seuran Kannustajiksi liittyneille on maksettu yhteensä Bonusta S-ryhmässä kalenterivuoden aikana tehdyistä ostoista.

Kannustaminen ei pienennä sinun Bonustasi, vaan saat sen itsellesi aivan normaaliin tapaan.

Kyseessä on osuuskaupan seuroille maksama tuki, jonka määrään puolestaan sinä voit olla mukana vaikuttamassa.

Kannustajaksi voi ilmoittautua vain yhteen seuraan kerrallaan. Ilmoittautujan tulee olla Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n asiakasomistajatalouden pääjäsen. Vaikka Kannustajaksi ilmoittautuu pääjäsen, kaikkien samaan talouteen kuuluvien bonusostot huomioidaan tukea maksettaessa.

Linkki S-Kanavalle

Vihdin Taitoluistelijat kiittää tuestasi.