Näytösohjema aikataulu ti 14.2

6.2.2017


Näytösohjelmatapahtuma järjestetään ystävänpäiväntiistaina 14.2. 

 

Tapahtuma on kaikille seuran luistelijoille: Luistelukoulu, Timantit, Ametistit, Briljantit, Tähdet, K3, K2, K1EA, K1S ja Myllyt. 

Tapahtuman tarkoitus on, että lapset ideoivat ja suunnittelevat ja vanhemmat avustavat, vain mielikuvitus on rajana niin vaatteissa kuin musiikissa. Kasvomaalaukset ovat sallittuja kuin myös oheisrekvisiitta.

Ohjelman voi tehdä joko yksin, kaksin tai ryhmässä, (ryhmässä luistelevien määrää ei ole rajoitettu)

Esityksen pituus on enintään 2 min. Musiikkia ei välttämättä tarvitse leikata tai miksata oikeanpituiseksi, vaan se voidaan hiljentää kesken kappaleen.

Kilparyhmäläiset huomio, kilpailuohjelmaa ei saa esittää.

Kilparyhmäläiset, kehitysryhmäläiset ja harrastajat pyritään sijoittamaan eri esiintymissarjoihin, myös eri ryhmien luistelijat voivat luistella keskenään.

Esiintyjät jaetaan verryttelyryhmiin niin kuin luistelukilpailuissakin. Luistelijat ehtivät vielä kerrata ohjelmansa lämmittelyn aikana ennen omaa vuoroansa.

Muistattehan, että asusta ja rekvisiitasta ei saa turvallisuus syistä irrota mitään osia jäälle.

Jokainen luistelija saa henkilökohtaisen diplomin, johon kirjataan esityksen positiiviset asiat.

Rohkeasti mukaan kaikista ryhmistä, tämä on hauska ja toivottu tapahtuma luistelijoiden keskuudessa, josta jää ihanat muistot niin lapsille kuin vanhemmillekin ja samalla luistelijat saavat esiintymiskokemusta. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään jo neljännen kerran.

Muistattehan keksiä ohjelmallenne myös teeman tai nimen.

Viime vuoden tunnelmia
https://vtl.sporttisaitti.com/tapahtumat/naytosohjelmatapahtumat/naytosohjelmatapahtuma-2016/

 

 

Liitteet