Harjun Taitoluistelijat aloittaa toiminnan elokuussa

9.5.2024


Lohjalle ja Vihtiin uusi taitoluisteluseura - Harjun Taitoluistelijat aloittaa toiminnan elokuussa

 

Lohjan ja Vihdin taitoluisteluseurat yhdistyivät Harjun Taitoluistelijoiksi. Uusi seura aloittaa toiminnan elokuun alussa Lohjan ja Vihdin jäähalleissa.

 

Kahden pienen seuran yhdistyminen oli välttämätöntä voidaksemme edelleen tarjota laadukasta taitoluisteluvalmennusta sekä Lohjalla että Vihdissä. Yhteisenä tavoitteenamme on pitää taitoluisteluharrastus elinvoimaisena molemmissa kunnissa tarjoten eritasoisia harrasteryhmiä  luistelukoulusta kilparyhmiin saakka, kertovat Lohjan Taitoluistelijoiden ja Vihdin Taitoluistelijoiden puheenjohtajat Helmi Kekki ja Hanna Nurmi

 

Tarjontaa sekä Lohjan että Vihdin jäähalleissa

Harjun Taitoluistelijoiden toiminta alkaa Lohjan ja Vihdin jäähalleissa elokuun alussa. Molemmissa halleissa on tarjolla monipuolisesti eri ikäisten harrasteryhmiä: 3-7 vuotiaiden lasten luistelukoulu, kouluikäisten harrasteryhmät sekä aikuisten harrasteryhmät. Harrasteryhmissä voi valita harjoituksia joko molemmista halleista tai vain toisesta hallista. Kehitys- ja kilparyhmät harjoittelevat molemmissa halleissa.


Tavoitteellista harjoittelua kilparyhmissä

Harjun Taitoluistelijoiden päävalmentaja Tiia-Riikka Pietikäinen vastaa seuran valmennuksellisista linjauksista. Pietikäinen on kokenut ammattivalmentaja, jolla on myös osaamista taitoluisteluseuran perustamisesta ja kasvattamisesta. - Tärkeinä elementteinä valmennuksessa lajitaitojen valmentamisen lisäksi pidän valmentajan vuorovaikutusta sekä luistelijoiden että vanhempien välillä, positiivista kannustamista sekä turvallisen ilmapiirin luomista. Suunnittelemme jokaiselle kilpaluistelijalle yhdessä luistelijan kanssa  yksilölliset tavoitteet, joiden saavuttamiseksi lähdemme tekemään määrätietoisesti töitä, kertoo Pietikäinen.

Tiia-Riikka Pietikäinen on omalla kilpaurallaan voittanut yksinluistelussa Suomen mestaruuksia sekä edustanut Suomea mm. EM-kisoissa.