Valmennus

Valmentajat


Vihdin Taitoluistelijoiden valmennuksesta vastaa monipuolinen joukko Suomen Taitoluisteluliiton ja Etelä-Suomen Liikunnan ja Urheilun kouluttamia valmentajia. Monilla ohjaajilla on pitkä luistelutausta ja vankka kokemus erilaisesta valmentamisesta. Valmentajistamme, ohjaajistamme ja koulutusjärjestelmästä saat lisätietoa näiltä sivuilta.


Valmennustoiminta


Luistelukoulut

Luistelukoululaiset ovat seuramme kivijalka, ja toimintamme perusta, ja siksi haluamme heti alusta alkaen panostaa lasten ammattitaitoiseen ja monipuoliseen ohjaukseen. Luistelukoulutoiminnasta vastaa luistelukouluvastaavamme Minna Lamberg-Hätönen yhdessä luistelukoulun vastuuohjaajien Salla Parikan ja Anni Salimäen kanssa. 

Harrastajat

Vihdin Taitoluistelijat on perinteisesti keskittynyt harrastajiin, ja myös tulevaisuudessa haluamme säilyttää ja taata mahdollisuuden lajin monipuoliselle harrastamiselle. Luistelusta on tullut monille jäsenillemme pitkäikäinen ja rakas harrastus, joka tarjoaa iloa koko loppuelämäksi!

Pitkäjänteinen kehitys- ja kilparyhmävalmennus

Kehitys- ja kilparyhmiä viedään eteenpäin pitkäjänteisellä valmennuksella. Heidän valmennuksestaan vastaa valmennustiimi Anna Tsygankova ja Aleksandr Baidukov. 

Soveltavan luistelun valmennus

Syksystä 2001 omana ryhmänään on luistellut erityisryhmämme Myllyt Vihdin Kehitysvammaisten Tuki ry:stä. Myllyissä harjoitellaan iloisella asenteella ja hyvällä yhteishengellä sekä mahdollistetaan osallistuminen kilpailuihin, joissa onkin menestytty erinomaisesti! Myllyjä luotsaa eteenpäin Anna Haataja. 

Oheisharjoittelutoiminta 

Jääharjoittelun lisäksi järjestämme luistelijoille oheisharjoittelumahdollisuuksia ja tanssia. Oheisharjoituksiin kuuluvat niin lajiharjoittelu kuin peruskunto- ja kestävyysharjoittelukin. 

Itsenäinen harjoittelu

Luistelijamme harjoittelevat myös itsenäisesti valmentajien ohjeistuksen avulla.