Kausimaksut ja maksusäännöt 2018-2019

Kyselyt rahastonhoitajille  vtl.myclub@gmail.com

Kausimaksuihin tulee lisäksi maksettavaksi jäsenmaksu 30€, joka on voimassa koko luistelukauden 2018-2019 ajan.

Luistelukaudella tarkoitetaan sekä syys- että kevätkautta.

Perhealennus , mikäli perheessä on useampia VTL:ssä luistelevia, saavat  kilpa- ja kehitysryhmässä luistelevat 3 % perhealennuksen ja muissa ryhmissä luistelevat 5 % alennuksen kausimaksusta.Vain yksi alennus/luistelija.

Maksusäännöt kaudella 2018-2019

PDF-tiedostoVTL_Maksusäännöt2018-2019.pdf (405 kB)
Vihdin Taitoluistelijat ry maksusäännöt 2018-2019.

Luistelumaksut kaudella 2018-2019

Uutena tänä kautena pystymme tarjotamaan edullisesti liikuntaleikkikoulua, poikien ryhmää(tekniikkaluistelua), muodostelmaluistelua sekä kuntoluistelua, joihin olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.

Harrastajat:

Timantit-ryhmä (7-15 v):

• 2 kertaa viikossa harjoittelevat: 4 x 137,50 € / luistelukausi = syys- ja kevätkausi
  • 1 kerran viikossa harjoittelevat 4 x 87,50 €/ luistelukausi = syys- ja kevätkausi

Timantit, jotka harjoittelevat kerran viikossa voivat valita harjoituspäivän kaudella 2018-2019. Harjoitukset joko tiistaisin tai lauantaisin. Harjoituspäivä valitaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Timantit,  jotka harjoittelevat kaksi kertaa viikossa, harjoittelevat tiistaina ja lauantaina.

Erityisryhmä Myllyt:

• 4 x 130€ / luistelukausi = syys- ja kevätkausi

Luistelukoulu

• 1 kerran viikossa:

• Syyskausi 120 €
    • Kevätkausi 120 €

• 2 kertaa viikossa:

• Syyskausi 2 x 110€
    • Kevätkausi 2 x 110€

Luistelukoululaiset, jotka harjoittelevat kerran viikossa voivat valita harjoituspäivän kaudella 2018-2019. Harjoitukset joko tiistaisin tai lauantaisin. Harjoituspäivä valitaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Luistelukoululaiset,  jotka harjoittelevat kaksi kertaa viikossa, harjoittelevat tiistaina ja lauantaina.

Liikuntaleikkikoulu (uutta)

Ei jääharjoituksia, vaan  jumppaharjoitus. Sopii hyvin myös luistelukoululaisille tai tähdille  lisäharjoituksesi.

• 3-4 vuotiaille

• 1 kerran viikossa harjoittelevat,  2 x 50€ / luistelukausi = syys- ja kevätkausi

• 5-6 vuotiaille

Poikien tekniikkaluistelu (uutta, kouluikäisille)

• 1 kerran viikossa harjoittelevat, norm.hinta 2 x 120€ / luistelukausi = syys- ja kevätkausi
      NYT SYYSTARJOUS HINTAAN  2 x 100€ / luistelukausi, voimassa lokakuun loppuun asti

Muodostelmaluistelu (uutta)

Tarkoitettu kaikille perusluistelutaidot omaaville

• 1 kerran viikossa harjoittelevat, norm.hinta2 x 120€ / luistelukausi = syys- ja kevätkausi,
      NYT SYYSTARJOUS HINTAAN  2 x 80€ / luistelukausi, voimassa lokakuun loppuun asti

Kuntoluistelu (uutta)

• 1 kerran viikossa harjoittelevat, norm.hinta 2 x 120€ / luistelukausi = syys- ja kevätkausi

Aikuiset ( yli 15 vuotiaat)

• 1 kerran viikossa harjoittelevat normaalihinta 4 x 134,5€ / luistelukausi = syys- ja kevätkausi, mutta nyt ALENNETTUUN HINTAAN  4 X 110€/ luistelukausi, tarjous voimassa lokakuun loppuun asti

Kilpailijoiden ja kehitysryhmien kausimaksuja voi tiedustella vtl.myclub@gmail.com.