Kilpailuohjelmien hinnat

Kilpailuohjelmien hinnat

Sisältää 1 h valmentajan tekemää suunnittelua ja 3x60 min jääopetusta. Yli 180 min menevä jääaika laskutetaan yksityistunnin hinnalla. 180 min aika on tarkoitettu ohjelman opettelemiseen. Ohjelman harjoittelu ja sisäistäminen tapahtuu omalla jäällä.

  • Oman valmentajan tekemä soolo-ohjelma 200 €; musiikin valinta ja leikkaus veloitetaan erikseen
  • Ryhmäohjelma 75€​ /luistelija; sisältää musiikin ja 3x60min jääaikaa yhteisesti koko ryhmälle. Jos ryhmän ohjelmaa ei saada valmiiksi 180min ajalla, ohjelman tekijän ilmoittama vaadittava lisäaika laskutetaan yksityistunnin hinnalla, joka jaetaan ryhmän kesken. 
  • Ohjaajan tekemä ohjelma 90€ (ei sisällä musiikkia)

 

Ohjelman musiikki: Valmentajan valitsema ja leikkaama musiikki

  • Hinta 40 €

Musiikin pidennys

  • Hinta 20 €

Halutessaan luistelija voi valita ja leikata musiikin itse (musiikin hyväksyy päävalmentaja).

 

 • Kaikki muutokset ja ylimääräiset treenit esim. ulkomaan kilpailuja varten tehdään yksityistunneilla, joiden hinta on 0,60€/min ja ne laskutetaan erikseen. 

 

Ulkopuoliset valmentajat

 

Ulkopuoliset valmentajat voivat tulla tekemään ohjelmaa VTL:n jäille vain siinä tapauksessa, että ohjelma tehdään alusta alkaen. Silloin ulkopuolinen valmentaja saa käyttää VTL:n jäätä yhteensä 180 min. Ulkopuoliset valmentajat tekevät ohjelmat pääsääntöisesti oman ryhmän jäillä. Omalta valmentajalta pitää kysyä, mille jäälle ja milloin ohjelmaa voi tulla tekemään.

Kaikki muutokset ja ylimääräiset treenit ulkopuolisen valmentajan kanssa tehdään yleisöluistelujäillä tai luistelijan itse varaamalla jäillä, ei VTL:n jäillä. Jos ohjelma on tehty jo edellisellä kaudella ulkopuolisen valmentajan toimesta, voi muutoksia tulla tekemään yhdelle jäälle maksimissaan 60 min