Ilmoittautuminen ja yleistä tietoa ryhmistä

Kauden 2018– 2019 luisteluryhmiin ilmoittautumisajat ovat:

• Kilpa- ja kehitysryhmät:
    • 30.6.2018 mennessä.

• Muut ryhmät
    • Ilmoittautumiset 15.9.2018 mennessä
    • Ilmoittautuminen on kuitenkin mahdollista läpi kauden,
      mikäli ryhmässä on tilaa

Kokeilukertojen jälkeen harjoituksiin ei voi osallistua ilmoittautumatta. Mikäli ilmoittautuminen tulee ajankohtaiseksi ilmoittautumisajan umpeuduttua, vapaita paikkoja voi tiedustella rahastonhoitajalta vtl.myclub@gmail.com

Jos vahingossa ilmoittaudut/ilmoitat lapsesi väärään ryhmään tai tarvitset apua järjestelmään liittyen, ota yhteyttä rahastonhoitajaan vtl.myclub@gmail.com .

Mikäli luistelija päättää lopettaa luisteluharrastuksen kesken kauden (ennen kesälomaa), on siitä ilmoitettava kirjallisesti seuran nettisivuilla http://vtl.sporttisaitti.com/seura/lopetusilmoitus/.

Tutustu myös seuran maksusääntöihin http://vtl.sporttisaitti.com/seura/kausimaksut-ja-maksusaannot/ .

Ryhmien alkamisajat:

Kipa- ja kehitysryhmät aloittavat harjoittelun elokuussa 1. hallin auettua.
Aikuisten -ryhmä aloittaa viikolla 34 (harjoittelussa tauko viikolla 35).
Muut ryhmät aloittavat syyskuun puolivälissä  2. hallin eli OP hallin auettua.

Luethan ohjeet ennen ilmoittautumista, koska kesäkuussa 2018 käyttöönotettu uusi jäsenrekisteri myClub  eroaa vanhasta jäsenrekisteristä Neptonista

Ryhmiin ilmoittautuminen

Valitse ryhmä johon haluat ilmoittautua .Hintoihin tulee lisäksi jäsenmaksu/luistelija 30 €, joka on voimassa sekä syys- että kevätkauden. Vihdin Taitoluistelijat varaa oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

Ryhmä

Kuntoluistelu (uutta)

ilmoittaudu tästänuoret ja aikuiset120€120€pe 19.05-19.45

Aikuiset - 1 krt jää/vko

ilmoittaudu tästäyli 15 v.

norm.269€,

nyt alennettu hinta voimassa 15.9. asti

norm.269€,

nyt alennettu hinta voimassa 15.9. asti

ma klo 20.10-21.00
(Kisakalliossa)

Myllyt erityisryhma

ilmoittaudu tästäkaikenikäiset260€260€su klo 11.50-12.30

Jäseneksi liittyminen - henkilölle joka haluaa olla seuran jäsen, muttei luistele

(Jäsenmaksu 30€, joka voimassa koko kauden)

----

Vihdin Taitoluistelijoiden kannatusjäseneksi liittyminen Kannatusmaksulla tuet toimintaamme ja autat taitoluistelun harrastamista Vihdissä.

Kannatusjäsenmaksu  10€

----

Ilmoittautumisohje myClubiin

Vihdin Taitoluistelijat on ottanut käyttöönsä uuden myClub-jäsenrekisterin kesäkuun alussa 2018. Uuden jäsenrekisterin käyttöönoton myötä jokaisen luistelijan tulee rekisteröidä omat tietonsa myClubiin.

Perusideana on, että ensimmäisessä vaiheessa annetaan vanhemman eli laskujen maksajan tiedot jolla hallinnoidaan jatkossa ko. jäsentiliä eli perustetaan myClubID. (Mikäli sinulla on jo myClubID, pääset kirjauduttuasi antamaan jäsentietoja.) Vasta kun päästään kohtaan missä täytetään kaikki jäsenkentät annetaan lapsen tiedot, ei enää aikuisen tietoja.

MyClub:iin luodut ohjeet neuvovat, kuinka käyttäjän tulee toimia. Alla vielä yhteenvetona asiat, jotka järjestelmään tulee tehdä.

UUDEN  LUISTELIJAN ILMOITTAMINEN RYHMÄÄN:

1. Avaa oman ryhmäsi ilmoittatumislinkki (löydät sen sivulla olevasta taulukosta)
  2. Luodaan oma myClubID, jos sitä ei vielä ole (anna sähköpostiosoite, jolla jatkossa hallinnoidaan jäsentietoja eli  anna vanhemman tiedot tai vähintään yli 13-vuotiaan, käytännössä ne tiedot jonne laskut ohjautuvat)
  3. Viimeistele myClubID:n vaatimat tiedot (=tunnuksen hallinnoijan tiedot) eli  anna vanhemman tiedot (tai yli 13-vuotiaan, käytännössä ne tiedot jonne laskut ohjautuvat)
  4. Jäsentiedot kohdassa anna rekisteröitävän luistelijan  tiedot.
  5. Vahvista ilmoittautuminen
  6. Siirry myClubin omille sivuille
  7. Tarkista omat tietosi, valitse oikeasta yläkulmasta, lapsesi nimen alta aukeavasta pudotusvalikosta=> Omat tiedot. Huomioi erityisesti=>Omat tiedot | Asetukset
  8. Omien tietojen merkitys seuralle. MyClub ei näytä jäsenen määrittelemiä tietosuoja-asetuksia seuralle, joten siksi kysymme jäsentietokentissä erikseen luvat valokuvista, viestinnästä, nimitietojen julkaisusta eri viestintäkanavissa ja mikäli haluat muuttaa asetuksia muuta silloin jäsentietokentän arvoa. Jatkossa viestintää tehdään paljon myClubin kautta, joten huolehdithan, että olet lisännyt kaikki ne sähköpostiosoitteet mihin haluat jatkossa seuran viestit tulevan. Viestit on siis mahdollista ohjata rekisteröidyn luistelijan sähköpostiosoitteeseen sekä kaikkien huoltajien tiedossa oleviin sähköpostiosoitteisiin.

TOISEN PERHEENJÄSENEN ILMOITTAMINEN RYHMÄÄN:

Mikäli haluat  liittää samasta perheestä toisenkin henkilon luisteluryhmään toimi seuraavasti kun olet ensin rekisteröityt yhden käyttäjän. toimi alla olevan ohjeen mukaisesti:

2. Järjestelmä pyytää sinua kirjautumaan sisään.
  3. Valitse => Lisää uusi jäsentili
  4. Syötä luistelija pyydetyt jäsentiedot.
  5. Vahvista ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN RYHMIIN, jos olet jo Vihdin Tatoluistelijoiden jäsen (HUOM, kesäkuussa 2018 otettu uusi jäsenrekisteri myClub käyttöön, joka vaatii jäsentietotojen uudelleen syöttämisen ellei niitä ole jo annettu)

1. Valitse  ryhmä johon haluat ilmoittautua
  2. Järjestelmä pyytää sinua kirjautumaan sisään.
  3. Vahvista ilmoittautuminen